Rijbewijs halen ?

Wil jij graag jouw rijbewijs halen?

Wil jij graag jouw rijbewijs halen en woon jij in Raalte, Zwolle, Deventer, Dalfsen of een andere plaats in Overijssel? Dan zit jij goed bij Rijschool Raalte! Bij ons krijg je gegarandeerde rijlessen op maat.
Wij geven jou persoonlijk advies. Zodat jij op de manier die bij jou past , zo snel mogelijk jouw rijbewijs haalt.
Meld je nu aan en start deze week nog met het volgen van kwalitatief hoogwaardige rijlessen!

Rijopleiding op maat

Ervaren rij-instructeurs, Uitstekende lesauto’s, Examengericht rijles volgen, Kwalitatief, maar toch betaalbaar! Betalen in termijnen is ook mogelijk.

Gratis Proefles

Het is altijd mogelijk om je aan te melden voor een gratis proefles. Op deze manier kun je kennis maken met jouw rij-instructeur en met onze manier van lesgeven. Deze proefles is ook bedoelt om te kijken hoe jouw vaardigheden zijn en een goede inschatting te kunnen maken voor wat voor een pakket (en tijdsduur) het beste bij jou past. Wanneer jij je aanmeld voor de gratis proefles, zal de rij-instructeur telefonisch contact met jou opnemen om de proefles te plannen. Nu gaat het echt beginnen voor jou!

Zo ziet de proefles eruit:

Wanneer jij je aanmeld voor de gratis proefles, zal de rij-instructeur telefonisch contact met jou opnemen om de proefles te plannen. Je wordt thuis opgehaald en mag direct plaatsnemen achter het stuur. Tijdens de proefles mag je zelf sturen en als je het wilt, mag je zelfs al helemaal zelfstandig rijden! Durf je dit nog niet aan, dan rijdt de rij-instructeur voor jou. Uiteindelijk gaat het erom dat jij een goede beheersing over de auto krijgt. 

Aan de hand van jouw vaardigheden en de proefles maakt de instructeur een inschatting van het aantal rijlessen dat jij nodig hebt. Hierna wordt jij weer thuis afgezet. Heb jij een goed gevoel over deze proefles? Schrijf je dan meteen in bij de leukste rijschool van Raalte en omgeving!

(Proefles is gratis bij afname van een pakket)